Dronken bromfietser rijdt achterop auto

27 april 2009

DORDRECHT - Een 34-jarige man uit Dordrecht is zaterdagavond aan de Krispijnseweg met zijn bromfiets achterop de auto gereden van een 31-jarige vrouw uit Dordrecht. De vrouw stond voor rood licht te wachten, maar de bestuurder van de bromfiets zag haar te laat en botste op de auto. De bromfietser raakte daarbij licht gewond en werd door ambulancepersoneel ter plekke aan zijn verwondingen behandeld.

Na een ademanalyse bleek dat hij te veel had gedronken. Er werd een promillage van 1,8 gemeten naar, terwijl 0,5 is toegestaan. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Er is proces-verbaal opgemaakt en de man heeft een rijverbod van 11 uur opgelegd gekregen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.