Heineken werkt samen met koffie onderneming ICS Dordrecht

27 april 2009

DORDRECHT -  Topman Philip de Ridder van Heineken Nederland volgde net als het 150 man sterke verkoopteam van Heineken een cursus koffie maken bij ICS in Dordrecht. „Zo leer je weer eens wat”, grapt De Ridder in De Telegraaf voordat  hij een slok neemt van ’zijn’ koffiemerk Bazar.

De krant meldt dat  de cursus  niet louter bedoeld was als kennisverrijking van de baas. ,,Heineken wil graag een deel van de koffiemarkt veroveren om het verlies aan hectoliters bier goed te maken. De brouwer praatte eerst met meerdere partijen om samen een nieuw koffiemerk te lanceren  Bazar is nu bij zo’n 500 horecagelegenheden (van de circa 25.000 waar Heineken-merken wordt geschonken) te koop.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.