Burgemeester opent expositie Militaire Willemsorde

27 april 2009

DORDRECHT - Burgemeester R.Bandell zal zaterdag 2 mei om 11 uur de expositie openen rond de tien Dordtse dragers van de hoogste militaire onderscheiding: De militaire Willemsorde (MWO). Dat gebeurt in het museum 40-45. Gelijktijdig zal de burgemeester de nieuwe infofolder van het museum in ontvangst nemen.

De plechtigheid past precies in de belangstelling begin mei rond de dodenherdenking en bevrijdingsdag. Volgend jaar is er een kroonjaar: 70 jaar bevrijding. In Dordt zijn dan extra festiviteiten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.