Dordrecht voorbeeld Hellevoetsluis voor tijdelijk veilig thuis jongeren

28 april 2009

DORDRECHT -Naar voorbeeld van het project Kamers met Kansen in portiekflats in de Colijnstraat in Dordrecht zijn er voor oktober 2010 in Hellevoetsluis 25 kamers gerealiseerd waar jongeren tussen de 18 en 23 jaar een veilig thuis kunnen vinden. De gemeenteraad heeft hiermee (met Dordt voor ogen) ingestemd.
 
Jongeren die met meerdere problemen worstelen, zoals thuis, op school of op het werk, vinden er een veilig thuis Zij worden naar het Dordtse model positief begeleid om hun leven op de rails te krijgen. In andere steden in Nederland loopt het project ook al. Info landelijk via kamers met kansen op google en Dordt oa. op www.foyerdordrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.