Oud-Dordrecht huldigt maandag 4 mei duizendste lid in Stadhuis

28 april 2009

DORDRECHT - De historische vereniging Oud-Dordrecht huldigt aanstaande maandag (4 mei) al het duizendste lid van de vereniging. Het is daarom een historische bijeenkomst.

Burgemeester R.Bandell zal bij de plechtigheid zijn in het Stadhuis. Oud-Dordrecht zit de laatste jaren enorm in de lift, mede door de historische boeken van de verenigingen.

Ook het eigen blad blijkt erg in de smaak te vallen. De vereniging en leden van de vereniging zijn op allerlei manieren betrokken bij de geschiedenis van de stad. Het nieuwe bestuur hoopt dat de groei van Oud-Dordrecht de komende jaren zal doorgaan, zodat er voor een nog beter historische klimaat kan worden gezorgd in de stad.

Oud-wethouder Govert Veldhuijzen is voorzitter en Henk Bax, zeer actief in de stad, is de vice-voorzitter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.