Schoonmaak- en groendagen bestaan 15 jaar

29 april 2009
Schoonmaak- en groendagen bestaan 15 jaar

DORDRECHT - Op woensdag 29 april 2009 vierden bewoners, woningcorporaties, gemeente en medewerkers van schoonmaakdiensten het vijftienjarige bestaan van de schoonmaak- en groendagen in de Noordflank. De festiviteit begon om 11.00 uur bij het Energiehuis op het Enecoterrein. J.H. Lagendijk, wethouder Wijkgericht Werken, M. Vintges, directeur Interstede, W. v.d. Linden, directeur Progrez en A. Oerlemans, directeur Woonbron (ovb) deelden om 12.00 uur soep uit aan de aanwezigen.

De eerste schoonmaak- en groendagen begonnen vijftien jaar geleden in de Lijnbaan, Matena’s pad en de Bleijenhoek (de Noordflank). Bovengenoemde partijen werkten samen om de buurt mooier te maken. De straten werden schoongemaakt. Er kwamen grofvuilcontainers te staan waar bewoners hun rommel in kwijt konden. Na de schoonmaakdagen fleurden bewoners hun buurt op met plantjes en ander groen. Dit was zo’n succes dat de actie elk jaar herhaald wordt. Vrijwel alle wijken in Dordrecht namen het idee over.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.