Pierre Smeets nieuwe clubkampioen van schaaksoos de Willige Dame

29 april 2009

DORDRECHT - Pierre Smeets wordt de nieuwe clubkampioen van schaaksociëteit de Willige Dame. Hij onttroont Hans Nunnikhoven.


Smeets is met nog twee ronden te gaan onbereikbaar geworden voor zijn laatste concurrent Teus Slotboom jr. De zeventien jarige jeugdspeler van schaakclub Zwijndrecht, die een geweldig seizoen doormaakt, verloor in de dertiende ronde van oudkampioen Hans Berrevoets, maar blijft de belangrijkste kanshebber voor zilver.

Pierre Smeets houdt een score van negen uit negen, want hij kan de twee slotwedstrijden niet in actie komen. Alle uitslagen en standen op de schaaksite van Tom van Bokhoven: www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.