Winkeldief in de kraag gevat

29 april 2009

DORDRECHT - Maandagmiddag 27 april is bij een supermarkt aan het Vogelplein een 47-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor winkeldiefstal. De man deed boodschappen bij de supermarkt en rekende de artikelen die hij in zijn wagentje had liggen netjes af. De rest van zijn boodschappen had hij in een tas gedaan en probeerde hij langs de kassa mee te smokkelen.

De caissière had de man in de gaten, sprak hem hierop aan en belde de politie. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau en er is proces-verbaal opgemaakt. Later op de avond is de man heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.