Man aangehouden voor mishandeling aan de Thorbeckeweg

29 april 2009

DORDRECHT - Maandagavond 27 april is aan de Thorbeckeweg een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor het mishandelen van een eveneens 27-jarige man uit Dordrecht. De mannen kregen enkele weken terug ruzie om een meisje dat de ex-vriendin was van het slachtoffer.

Daarbij zou de dader met een fles op het hoofd van het slachtoffer hebben geslagen, waardoor het slachtoffer een hoofdwond opliep die in het ziekenhuis gehecht moest worden. De dader kon gisteren worden aangehouden in de woning van de ex-vriendin en werd voor verhoor meegenomen naar het bureau. Hij is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.