Kinderboekenschrijfster Marja Baseler actief in Dordtse kinderboekenweek

29 april 2009

DORDRECHT - Kinderboekenschrijfster Marja Baseler werd vijftig jaar geleden in Dordrecht geboren. Ze koestert de banden met Dordrecht nog steeds en verblijft er regelmatig. Marja is daarom verheugd dat zij al door de bibliotheek van Dordrecht is gevraagd om mee te werken aan de komende kinderboekenweek. Ze zal tevens in Dordrecht een aantal workshops geven voor de Hogeschool Rotterdam.

Marja Baseler  komt voort uit de Indische traditie die vooral door haar vader Louis Baseler (84) nog steeds met steun van zijn vrouw wordt gekoesterd.

De schrijfster wil graag laten blijken haar Dordtse banden te blijven koesteren. Marja is creatief ook zeer actief en regelmatig komt er van haar nieuw werk uit. Meer informatie daarover op haar website www.marjabaseler.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.