Brand legt sportkantine grotendeels in as

29 april 2009
Brand legt sportkantine grotendeels in as

DORDRECHT - Dinsdagochtend 28 april heeft in de sportkantine van voetbal vereniging “Sportclub G.S.C.” aan de Groene Zoom een grote brand gewoed. Een voorbijganger zag rond 5.30 uur vlammen uit het dak slaan en belde 112. De brandweer rukte hierop met groot materieel uit, maar kon niet voorkomen dat de kantine grotendeels in as werd gelegd. Tot nog enkele uren na de melding is men beziggeweest met nablussen. De brand is vermoedelijk ontstaan door een technische storing in de meterkast.

Foto’s:  Rob van der Woude 
Voor meer foto's kunt u hier klikken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.