Met mes zwaaien

01 mei 2009

DORDRECHT - Een 37-jarige man uit Vlissingen is door politieagenten aangehouden nadat hij met een mes liep te zwaaien.

Dit gebeurde op donderdagmiddag 30 april 2009 omstreeks 17.45 uur in de Torenstraat. De man was daar in een woning op bezoek. Hij had de nodige alcohol gedronken en ging op een gegeven moment door het lint. Hij liep de straat op en begon met een dolkmes te zwaaien. Hij werd door omstanders in bedwang gehouden en overgedragen aan de politie. Tijdens zijn insluiting viel hij tegen een deur en liep daarbij een hoofdwond op. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.