Aanhoudingen na inbraak schuurtje en ontdekken hennep

01 mei 2009

DORDRECHT - Een 23-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van woensdag op donderdag 30 april aangehouden nadat hij met twee andere mannen in een tuin een schuurtje had opengebroken aan de Generaal S.H.Spoorstraat. De politie kreeg een melding van een getuige die de drie in de tuin zag staan. De mannen verdwenen in het donker waarna de ene man op basis van het doorgegeven signalement op de Merwedestraat kon worden aangehouden.

Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat de eigenaar van het schuurtje aanwezig was in zijn woning. Deze man werd, na het ontmantelen van de hennep, eveneens aangehouden. Dit betreft een 39-jarige man uit Dordrecht. In het schuurtje werden 9 planten, twee lampen en een afzuiginstallatie aangetroffen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.