Drenkeling uit water gehaald aan de Maasstraat

01 mei 2009
Drenkeling uit water gehaald aan de Maasstraat

DORDRECHT - Woensdagavond even voor 11 uur kwam er een melding van een drenkeling in het water aan de Maasstraat in Dordrecht. Er bleek inderdaad een persoon in het water te liggen en is door duikers van de brandweer snel op het droge geholpen. Het slachtoffer is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Waardoor het slachtoffer in het water is gekomen is niet duidelijk.

Foto:  Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.