BP Leeuwstraat na pin storing van een uur weer open

02 mei 2009

DORDRECHT - De wereld hangt van de moderne techniek aan elkaar. Dat merkten zaterdagmiddag de medewerksters van het BP-benzinestation aan de Leeuwstraat in Sterrenburg. De benzineverkoop moest worden gestaakt, want het pin-systeem was uitgevallen.

Het personeel zette noodgedwongen met een rode-wit lint de toegang af naar de pompen. Een aantal klanten kwam vragen, of er iets erg aan de hand was. De pompen waren echter gewoon ok, maar intern werkte de pin-installatie niet meer. Met bankpassen was dus even niks te beginnen. Als mensen zonder contant geld op zak benzine hadden getankt, zou dat problemen hebben kunnen geven. Na een uur, zo rond drie uur, was de pin-storing voorbij en werd het lint weggehaald.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.