Man mishandeld Pool in de Helmerstraat

04 mei 2009

DORDRECHT - Op de Helmerstraat is op zaterdagavond 2 mei een 43-jarige man uit Dordrecht aangehouden.

In de woning troffen agenten een 22-jarige man uit Polen aan met een ernstig gehavend gezicht. Beiden heren kregen om onbekende oorzaak ruzie waarna het uit de hand liep. De 43-jarige man sloeg het slachtoffer meerdere keren in het gezicht waarna de man op de grond viel en werd geschopt. De politie heeft de verdachte in verzekering gesteld en onderzoekt de toedracht van de mishandeling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.