Aangehouden op verdenking van diefstal make-up

04 mei 2009

DORDRECHT - Twee vrouwen van 18 en 19 jaar uit Dordrecht zijn op vrijdagmiddag 1 mei aangehouden op verdenking van diefstal van make-up uit een drogisterij aan de Bagijnhof. De filiaalmanager van het pand was getuige van het feit dat één van de twee vrouwen een potje make-up in haar tas stopte en zonder te betalen de winkel verliet. Het alarm ging af waarna de vrouwen het op een lopen zetten richting het Vrieseplein.

De man belde de beveiliging en ging achter de dames aan. Eén van de twee verdachten hield de man tegen waardoor de staandehouding werd bemoeilijkt. Beide vrouwen konden snel daarna worden aangehouden door de inmiddels gearriveerde politie die daarbij ondersteuning kreeg van de beveiliging. De verdachten ontkennen de diefstal waarna ze na verhoor zijn heengezonden. De politie onderzoekt de zaak. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.