Jonge dievegges aangehouden

05 mei 2009

DORDRECHT - Twee meisjes van 13 en 14 jaar uit respectievelijk Rotterdam en Zwijndrecht zijn op vrijdagmiddag 4 mei aangehouden nadat ze bij een warenhuis aan de Bagijnhof door een beveiligingsbeambte werden betrapt op diefstal van sieraden. De twee wilden alleen een panty afrekenen en zonder te betalen met de sieraden in hun tas de winkel uit lopen. Daarop hield de beveiliger de meisjes staande.

De twee bleken voor enkele tientjes aan sieraden te hebben gestolen. In hun tassen werden eveneens spullen van twee andere winkels aangetroffen, vermoedelijk ook van diefstal afkomstig. De meisjes zijn na verhoor heengezonden waarna hun ouders in kennis werden gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.