Buschauffeur mishandeld op de Krispijnseweg

08 mei 2009

DORDRECHT - Een 57-jarige buschauffeur uit Dordrecht is mishandeld.

Dit gebeurde op donderdagmiddag 7 mei 2009 omstreeks 15.00 uur op de Krispijnseweg. Er kwam een nog onbekende man de bus in die een OV jaarkaart aan de chauffeur liet zien. De buschauffeur zag direct dat dit een valse kaart betrof. Hij waarschuwde daarop de politie. De onbekende man wilde zijn kaart echter terug en wilde duidelijk niet op de politie wachten.  Hij probeerde de kaart uit handen van de chauffeur te trekken. Dit lukte niet maar de chauffeur hield wel een pijnlijke arm en vingers aan het voorval over. Uiteindelijk ging de onbekende man er vandoor in de richting van de Frans Lebretlaan.

De chauffeur deed aangifte en gaf de valse OV jaarkaart aan de politieagenten. De politie is op zoek naar de man en heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.