Man gewond bij steekincident aan de H.F. Tollensstraat

11 mei 2009

DORDRECHT - Een 33-jarige man uit Dordrecht is op 11 mei gewond bij een steekincident aan zijn been geraakt. De man werd rond rond 02.00 uur op de H.F. Tollensstraat bij de J.J.A. Goeverneurstraat door een onbekend persoon met een scherp voorwerp gestoken. Een voorbijganger zag even later de hevig bloedende man liggen en belde 112. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd. Hij is niet in levensgevaar. De politie startte direct een technisch en tactisch recherche-onderzoek. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer vlak voor het steekincident in de buurt drie jonge vrouwen is tegengekomen. Hij sprak een van hen kort aan en liep vervolgens verder.

Het motief voor de verwonding is niet bekend; de man is niet beroofd. De politie is op zoek naar getuigen van het steekincident en roept hen op zich te melden. Ook is de politie op zoek naar de drie vrouwen met wie het slachtoffer kort voor het incident sprak. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.