Verdachte diefstal aangehouden aan de Planetenlaan

11 mei 2009

DORDRECHT - Aan de Planetenlaan in Dordrecht is op vrijdagavond 8 april een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats aangehouden op verdenking van diefstal. Winkelpersoneel van een supermarkt aan de Planetenlaan waarschuwde een beveiligingsmedewerker omdat de man al een tijd bij het magazijn rondhing. De beveiligingsmedewerker trof de man aan met een krat bier die vermoedelijk afkomstig was uit het magazijn. Hij wilde man aanhouden waarop een vechtpartij ontstond en de politie werd gewaarschuwd. De man werd aangehouden en de politie stelt een onderzoek in.

DORDRECHT – Een 23-jarige man uit Dordrecht is op zaterdagmorgen 9 mei aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal uit een winkel aan de Voorstraat. De man was enige tijd in de winkel broeken aan het bekijken, en liep even later met een bobbel onder zijn jas de winkel uit. Nadat agenten hem hadden staande gehouden, bleek dat hij drie broeken onder zijn jas had. De man is aangehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.