Verdachte heling aangehouden op de skatebaan

11 mei 2009

DORDRECHT - Een 32-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 mei aangehouden, omdat hij wordt verdacht van heling. Agenten zagen tijdens hun dienst dat er een kampvuur was gestookt op de skatebaan aan de Dokweg in Dordrecht. Bij het kampvuur stond ook de 32-jarige man.

Toen de agenten hem vroegen om zich te legitimeren, wilde hij er op de fiets vandoor gaan, maar de agenten konden hem tegenhouden. De agenten vertrouwden het niet en vroegen de man naar zijn fiets. Het bleek dat hij deze voor een zeer laag bedrag had gekocht, terwijl de fiets naar schatting een heel stuk meer waard is. Daarop werd de man aangehouden op verdenking van heling. De brandweer heeft het kampvuur op de skatebaan geblust.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.