Gewond na aanrijding met geparkeerde auto's

11 mei 2009

DORDRECHT - Op een parkeersplaats aan het van Eesterenplein in Dordrecht heeft op vrijdagmiddag 8 mei een personenauto meerdere geparkeerde auto’s aangereden. Een 76-jarige vrouw uit Dordrecht, die de auto bestuurde, reed vanuit stilstand achteruit en raakte hierbij de auto die achter haar geparkeerd stond. Vervolgens reed zij het parkeervak uit en reed weer achteruit, waarbij zij nog drie auto’s raakte.

Daarna reed de vrouw de Groenezoom op, waarbij zij een verkeersbord en een boom raakte en vervolgens over de kop ging. De auto kwam tot stilstand op het Dudokplein. De 76-jarige vrouw is met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de oorzaak van het ongeval is geweest, is nog niet duidelijk. De Regionale Verkeersondersteuning doet onderzoek naar de toedracht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.