Verdachte mishandeling buschauffeur aangehouden

11 mei 2009

DORDRECHT - Een 15-jarige jongen uit Dordrecht is aangehouden omdat hij verdacht wordt van mishandeling van een buschauffeur op 7 mei aan de Krispijnseweg in Dordrecht. Omstreeks 15:00 uur die dag kwam een man de bus in die een OV-jaarkaart aan de chauffeur liet zien. De buschauffeur zag direct dat dit een valse kaart betrof. Hij waarschuwde daarop de politie. De man wilde zijn kaart echter terug en wilde duidelijk niet op de politie wachten. 

Hij probeerde de kaart uit handen van de chauffeur te trekken. Dit lukte niet, maar de chauffeur hield wel een pijnlijke arm en vingers aan het voorval over. Uiteindelijk ging de man er vandoor. De chauffeur deed aangifte en gaf de valse OV-jaarkaart aan de politieagenten. Op vrijdagmiddag 8 mei zagen agenten op de Jacob van Lennepstraat in Dordrecht een jonge man lopen die aan het signalement voldeed. De jongen is aangehouden en de politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.