Politie betrapt dronken automobilist

13 mei 2009

DORDRECHT - In de nacht van maandag 11 mei op dinsdag 12 mei controleerde de politie op de Burgemeester de Raadtsingel de bestuurder van een personenauto. Dat gebeurde rond 00.20 uur.

De 68-jarige bestuurder uit Alblasserdam had alcohol gedronken. Om die reden werd de man gearresteerd. Hij moest hij mee naar het politiebureau om een ademanalyse te ondergaan. De ademanalyseapparatuur gaf een uitslag van 360 ug/l, terwijl 220 ug/l de wettelijk toegestane maximum grens is. De agenten maakten proces-verbaal tegen de man op. Bij zijn invrijheidstelling kreeg hij een rijverbod van drie uur opgelegd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.