Snel optreden voorkomt uitbreiding brand

13 mei 2009

DORDRECHT - Een 33-jarige man uit Dordrecht heeft door snel en adequaat optreden erger voorkomen.

De man zag op maandagmorgen 11 mei 2009 omstreeks 11.25 uur vlammen uit een achtertuin komen van een woning aan de Eulerlaan. Bleek dat er een grijze vuilcontainer  en een blauwe papierbak in brand stonden. De bewoners waren niet thuis. De man pakte een brandblusser en spoot deze leeg. Vervolgens belde hij de brandweer, die het karwei afmaakte. Met zijn doortastend optreden heeft de man meer schade kunnen voorkomen. Het is nog onduidelijk hoe het vuur ontstond.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.