Van der Gijp voetbalacademie speelt eerste wedstrijden

13 mei 2009
Van der Gijp voetbalacademie speelt eerste wedstrijden

DORDRECHT - De bij EBOH ondergebrachte voetbalacademie van Dennis van der Gijp heeft zijn eerste oefenwedstrijden tegen Betaald Voetbal Organisaties gespeeld. Op het hoofdveld van EBOH was Feyenoord de eerste tegenstander. De F-selectie deed het uitstekend en speelde met 3-3 gelijk tegen de grote club uit Rotterdam. De E-selectie had het aanmerkelijk moeilijker. Zij verloren met 9-0. De wedstrijden stonden onder grote publieke belangstelling.

Ook de legendarische oud-Feyenoordspits Cor van der Gijp was met zijn vrouw Ans  aanwezig om de eerste wedstrijdverrichtingen van de door zoon Dennis ,Ries Fok en Virgil Breetveld geleide voetbalacademie gade te slaan. Op vrijdag 15 mei is de laatste training van dit voetbalseizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.