Verdachten winkeldiefstal aangehouden

14 mei 2009

DORDRECHT - Op woensdagmiddag 13 mei zijn op de Bagijnhof in Dordrecht vijf verdachten van winkeldiefstal aangehouden. Het gaat om een 20-jarige vrouw en vier mannen van 22, 23, 25 en 26 uit Polen.

Surveillerende agenten betrapten hen op diefstal bij een warenhuis aan de Bagijnhof. Een van hen nam daar een tent mee zonder te betalen. De agenten hebben de vijf personen vervolgens aangehouden. Hierbij bleken zij meerdere vermoedelijk gestolen goederen bij zich te hebben, o.a. een t-shirt en meerdere overhemden. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.