Bromfietscontrole in Dordrecht

14 mei 2009

DORDRECHT - Op verschillende locaties in Dordrecht (De Jagerweg, Galileilaan, Copernicusweg, Eulerlaan, MH Trompweg) zijn dinsdag 12 mei diverse weggebruikers beboet wegens verkeersovertredingen. 

Het ging om overtredingen als geen gordel om, automobilisten die niet handsfree belden, snelheidsovertreders, zonder helm op de bromfiets rijden en rijden zonder rijbewijs. In totaal werden 1346 weggebruikers gecontroleerd, 55 van hen werden bekeurd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.