Man valt van dakterras op de Sint Jorisweg

14 mei 2009

DORDRECHT - Een 77-jarige man uit Dordrecht is dinsdagmorgen 12 mei gewond geraakt na een val van zijn dakterras. Het incident vond plaats op de Sint Jorisweg.

De man was tijdens het snoeien vanaf zijn dakterras enkele meters naar beneden gevallen. Voor medische behandeling werd in eerste instantie ook het team van de traumahelikopter ingezet maar deze inzet werd gecancelled. Ambulancepersoneel vervoerde de man naar het ziekenhuis in Dordrecht. Hij heeft letsel aan zijn schouder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.