Nog 60 dagen zitten

15 mei 2009

DORDRECHT - Een 34-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden omdat hij nog 60 dagen moet zitten.

Dit gebeurde op vrijdagochtend 15 mei 2009 omstreeks 03.00 uur op de Hugo de Grootlaan. Agenten zagen de man in een auto rijden. Hij werd voor een routinecontrole aan de kant gezet. Bij controle bleek dat hij gesignaleerd stond. Hij is direct ingesloten om zijn straf uit te zitten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.