Brand in school aan het Oranje Vrijstaatplein

15 mei 2009

DORDRECHT - Op donderdagavond 14 mei 2009 omstreeks 20.15 uur  brak brand uit in een school aan het Oranje Vrijstaatplein.

Bleek dat de toegangsdeuren van het speellokaal in brand waren gestoken. De brandweer had het brandje snel onder controle en bluste het. De directrice was nog in de school aan het werk. Ze had wel de brandweer gehoord, maar had niet in de gaten dat de brand bij de school was. Ze deed direct aangifte van brandstichting. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.