Wheely op de bromfiets

15 mei 2009

DORDRECHT - Tijdens verkeerscontroles hebben politieagenten  6 bekeuringen uitgeschreven.

Eén van deze bekeuringen was bestemd voor een 16-jarige jongen uit Dordrecht. Hij maakte op de Mariastraat een zogenaamde wheely. Dit werd gezien door de agenten. De jongen werd vervolgens aan de kant gezet. Hij kreeg een bekeuring en zijn bromfietsrijbewijs werd ingevorderd. 

De 5 overige overtreders kregen een bekeuring wegens overschrijding van de maximumsnelheid van 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 67 km/uur. Ze hielden de controles op donderdagmiddag 14 mei 2009 op de Mariastraat en de Weeskinderendijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.