Vechtpartij en mishandeling na vernieling

18 mei 2009

DORDRECHT - Op maandagochtend 18 mei 2009 omstreeks 01.30 uur troffen politieagenten na een melding van een vechtpartij een 48-jarige man uit Dordrecht met bebloed gelaat aan op de Dokweg.

Bleek dat de man in gevecht was geraakt met een 55-jarige man uit Dordrecht. De 48-jarige man had kort daarvoor een ruit ingegooid van de woning van de 55-jarige. De 48-jarige man werd tegen zijn hoofd en borst getrapt. Hij werd terplaatse behandeld door personeel van de ambulancedienst en hoefde niet naar het ziekenhuis. De 48-jarige man werd daarop aangehouden wegens vernieling en de 55-jarige man  wegens mishandeling. Beide mannen zijn ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.