Negeren rijverbod

18 mei 2009

DORDRECHT - Een 29-jarige man uit Rotterdam kreeg van de politie een rijverbod omdat hij alcohol had gedronken. Dit gebeurde op zondagmiddag 17 mei 2009 omstreeks 16.45 uur op de Marconiweg.

De man stond bij zijn personenauto en was behoorlijk onder invloed. Politieagenten gingen na een melding terplaatse. Ze hadden de man niet zien rijden. Tijdens een controle bleek dat de man een ongeldig verklaard rijbewijs had. Agenten gaven de man een rijverbod voor 24 uur. Desondanks zagen de agenten  hem een uur later toch in de auto stappen en wegrijden. Daarop werd hij aan de kant gezet en vervolgens aangehouden. In het bureau blies hij 1,85 promille (800 ug/l). Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op voor het rijden onder invloed, het rijden tijdens een rijverbod en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.