Stel verdacht van verduistering in dienstbetrekking.

18 mei 2009

DORDRECHT - Een stel uit Helmond is vrijdagavond 15 mei door de politie aangehouden op verdenking van verduistering in dienstbetrekking. De twee – een 38-jarige vrouw en een 31-jarige man – worden verdacht van diefstal van de inhoud van postpakketten. Toen het postbedrijf eerder dit jaar argwaan kreeg omtrent de werkzaamheden van de twee schakelde ze de bedrijfsrecherche in die een onderzoek startte. Dit resulteerde vrijdagavond in een samenwerking met de politie. De twee werden op heterdaad betrapt toen zij geconfronteerd werden met lege postpakketten. De man werd aangehouden op de Pieter Zeemanweg, de vrouw op de Rijksstraatweg. Beiden zijn in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.