Verzet bij aanhouding

18 mei 2009

DORDRECHT - Een 42-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is in de nacht van vrijdag 15 mei op zaterdag 16 mei door de politie aangehouden in de Van Blanckenburgstraat. De man was daar met kennissen en zo ook zijn ex. Tussen de twee exen liep het echter spaak waarop de politie werd gebeld. Agenten kwamen poolshoogte nemen maar de man richtte zijn woede daarop op hen. Ondanks meerdere vorderingen weigerde de man de straat te verlaten. Hij werd aangehouden maar pleegde daarbij het nodige verzet. Uiteindelijk kon hij onder controle worden gebracht en werd afgevoerd. Na een nacht cel werd hij zaterdagmiddag weer heengezonden met een dagvaarding.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.