Stemmen in het ziekenhuis

19 mei 2009
Stemmen in het ziekenhuis

DORDRECHT - Op 4 juni vinden in Nederland de verkiezingen plaats voor het Europese Parlement. De stembureaus zijn die dag geopend van 7.30 uur tot 21.00 uur. De gemeente kondigt met trots de nieuwe stemlocatie aan in de centrale hal van het Albert Schweitzerziekenhuis, locatie Dordtwijk. Hierdoor kunnen patiënten voorzien van een geldig legitimatiebewijs en stempas, zelf hun stem uitbrengen. Dit geldt natuurlijk ook voor personeel en bezoekers. Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan om te stemmen op het treinstation.

Het aantal stembureaus in Dordrecht is uitgebreid van 54 naar 72. Op die manier probeert de gemeente de kiezersdrukte per bureau omlaag te brengen en meer te spreiden. Hierdoor kan het handmatig tellen van de stemmen ook soepeler verlopen.

Ook bij de Europese verkiezingen is het mogelijk om uw stem uit te brengen in een stembureau van uw keuze.

Kijk voor meer informatie op de website: www.dordtkiest.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.