Broers aangehouden op de N3

19 mei 2009

DORDRECHT - Een 49-jarige man uit Halsteren is op 19 mei op de N3 aangehouden. Hij bleek veel te veel gedronken te hebben; normaliter genoeg om zijn rijbewijs in te vorderen. Dat had hij echter niet bij zich en uit controle bleek ook dat het ongeldig was verklaard.

Hij werd aangehouden en is na verhoor lopend in vrijheid gesteld. Zijn broer, dia met hem in de auto zat, werd eveneens aangehouden. Hij bleek voor iets meer dan 200 euro boetes te hebben openstaan. Toen die betaald waren, kon ook hij zijn weg vervolgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.