Aanrijding op afrit N3

19 mei 2009
Aanrijding op afrit N3

DORDRECHT - In de ochtend tegen 9 uur van dinsdag 19 mei heeft er op de afrit N3 richting Sterrenburg een aanrijding plaats gevonden.

Door nog onbekende oorzaak zijn twee auto’s op elkaar gebotst. Daarbij is één voertuig op zijn kant terecht gekomen. Daarbij is een persoon bekneld geraakt. De brandweer en het ambulancepersoneel hebben het slachtoffer bevrijd. Over de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend. De politie doet een onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

Foto: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.