Getuigen van mishandeling gezocht

25 mei 2009

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 20-jarige inwoner van Utrecht. De man liep rond 02.30 uur in de nacht van zaterdag op zondag 23 mei op de Keplerweg toen hij plotseling werd aangesproken door een drietal mannen. Één man haalde direct uit en gaf hem een aantal rake klappen. Ook kreeg het slachtoffer een aantal schoppen tegen het hoofd. Hij heeft zich onder doktersbehandeling moeten laten stellen. De daders zijn weggelopen in onbekende richting. Het slachtoffer gaat aangifte doen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.