Pool vernielt ruit en wil huis niet meer uit

25 mei 2009

DORDRECHT - Een 28-jarige man uit Polen is door politieagenten aangehouden wegens huisvredebreuk en vernieling.

Dit gebeurde op vrijdagmorgen 22 mei 2009 in een woning in de Colijnstraat. De 22-jarige bewoonster deed aangifte. De Poolse man, die de vrouw niet kende,  liep mee met de vrouw naar haar woning nadat ze op straat in gesprek waren geraakt. De vrouw was daar niet van gediend en deed de deur dicht. Daarop sloeg de man een ruit van de deur in en liep naar binnen. Hij weigerde te vertrekken waarop de vrouw de politie belde.

De verdachte, die behoorlijk onder invloed van drank was, is ingesloten. De politie onderzoekt de zaak. De verdachte is vrijdagmiddag heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.