Scootmobiel rijd 2 vrouwen aan

26 mei 2009

DORDRECHT - Een 73-jarige man uit Dordrecht is door agenten aangehouden.

De verdachte reed op maandagmiddag 25 mei 2009 met zijn scootmobiel door het tunneltje bij het Dalmeyerplein in Dordrecht. Daar stonden twee vrouwen te praten met elkaar. Ineens reed de scootmobiel tegen de twee aan. De scootmobiel viel om en een getuige zette deze overeind. Hierna reed de man gewoon weg.

Politiemensen zochten hem op. Hij had een te hoog promillage door alcoholgebruik. De verdachte ontkende de aanrijding overigens.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.