Viktoractie leidt tot vondst 16.000 euro

27 mei 2009

DORDRECHT - Politieagenten van het Joint Hit Team hebben tijdens een actie op de Rijksweg A16 een Bosniër die in Frankrijk woont aangehouden met ruim 16.000 euro in een buiktasje. De actie werd gehouden op dinsdagavond 26 mei 2009.  Verder werden er 17 bekeuringen uitgeschreven voor  o.a. wegens drugsrunnen en diverse verkeersovertredingen. De Bosniër is overgedragen aan het K.L.P.D  die de herkomst van het geld onderzoekt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.