Computers buit bij inbraak verzorginshuis

29 mei 2009

DORDRECHT - In de nacht van woensdag 27 mei op donderdag 28 mei is ingebroken bij een verzorgingshuis voor geestelijk gehandicapten en bejaarden aan de Groenmarkt. Uit een kantoor van het verzorgingshuis zijn diverse laptops en computers weggenomen. Een medewerker ontdekte de inbraak toen zij ’s morgens de deur van het kantoor, die ’s avonds altijd wordt afgesloten, op een kier zag staan. Het is niet duidelijk hoe de dader(s) het pand hebben kunnen binnendringen. Het verzorgingshuis heeft aangifte gedaan.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.