Versterking voor ODS

01 juni 2009

DORDRECHT - Na de overschrijvingsperiode lijkt de selectie van ODS met name in de breedte behoorlijk versterkt te zijn. Bij het eerste elftal vertrok al vroeg in het afgelopen seizoen Justin Lans, maar sindsdien is de groep volledig intact gebleven. Voor het nieuwe seizoen is er versterking van Jeffrey Gooshouwer , Rik Kramer en Mark Bok, die overkomen van Oranje Wit, Marvin Silva (Dubbeldam), Danny Korstanje (RCD) en Edward Maat (OMC). Bij de Dordtse zaterdag vierdeklasser blijft Jan Meijer de trainer..

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.