Auto's gebotst

01 juni 2009

DORDRECHT - Een 20-jarige automobilist uit Dordrecht is op 29 mei gewond geraakt toen hij op de kruising Rijksstraatweg-Wieldrechtse Zeedijk in botsing kwam met een 58-jarige automobilist uit Rijswijk (ZH). De Dordtse bestuurder raakte gewond: hij klaagde over pijn aan zijn nek, arm en been en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Vermoedelijk verleende de 20-jarige geen voorrang.  Beide voertuigen raakten total loss.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.