Mannen op verdenking van bedreiging aangehouden

01 juni 2009

DORDRECHT - Twee mannen van 19 en 20 jaar uit Dordrecht zijn op 29 mei op het politiebureau aan de Groenmarkt aangehouden. Ze zouden die dag een 22-jarige plaatsgenoot onder bedreiging hebben gedwongen in een winkel een laptop te kopen. Vervolgens wilden de twee de laptop op de Voorstraat aan een voorbijganger verkopen en het bedrag dat ze ervoor zouden krijgen in eigen zak stoppen.

Deze voorbijganger vertrouwde het niet en liep meteen naar het politiebureau. Dat deden de verdachten ook. Mogelijk wilden ze daar uitleggen dat de laptop niet gestolen was, doordat ze een kassabon van de aankoop konden overleggen. Op het politiebureau vertelde de 22-jarige echter zijn kant van het verhaal, waarop de verdachten direct werden aangehouden. Beiden zijn in verzekering gesteld en de laptop is in beslaggenomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.