Man raakt fiets en auto kwijt

01 juni 2009

DORDRECHT - Een 58-jarige man uit Dordrecht had vrijdagochtend 29 mei twee keer pech. De man reed met zijn auto met in de achterbak een fiets over de M. Harpertsz Trompweg toen hij tijdens een routinecontrole staande werd gehouden.

Bij het controleren van de fiets bleek dat deze als gestolen geregistreerd stond. Zijn schoondochter had de fiets via internet gekocht en de man zou voor haar de banden plakken. Toen de agenten ook nog zijn auto controleerden, bleek dat deze gesignaleerd stond voor een buitengebruikstelling. Zowel fiets als auto zijn in beslag genomen en de man is meegenomen naar het bureau. Na verhoor is hij heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.