Mannen gewond

01 juni 2009

DORDRECHT - Drie mannen zijn op 30 mei gewond geraakt, mogelijk tijdens een schermutseling die nabij de Tolbrugstraat Landzijde plaatsvond. Rond 05.00 uur sloot daar horecagelegenheid Area Sixzz zijn deuren en verlieten een paar honderd mensen het pand waar tot dan toe een feest had plaatsgevonden.

Op straat ontstond een schermutseling waarbij een 32-jarige man een flinke wond aan zijn arm opliep. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd waar hij aan zijn verwondingen is behandeld. In datzelfde ziekenhuis had zich ook een 29-jarige man gemeld met een oppervlakkige wond in zijn zij. Ook meldde zich daar later een 22-jarige man met een wond aan zijn neus. Of de laatste twee tijdens dezelfde schermutseling gewond raakten en zo ja hoe, is niet duidelijk. Niemand bleek erg spraakzaam en het is dan ook niet duidelijk of de verwondingen van de drie iets met elkaar te maken hebben en was de toedracht is geweest. De politie heeft de zaak in onderzoek.


De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over wat er rond op 30 mei rond 05.00 uur in en vlakbij Area Sixzz is gebeurd. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche van District Dordrecht en Zwijndrechtse Waard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.